Начало

Разширено търсене
Карта 
  Начало » Каталог » Помощ Помощ | Профил  |  Количка  |  Поръчка  |  За контакти   
Категории
Производители
Какво ново? Още
BABY Born - Кукла с дълга коса и аксесоари
BABY Born - Кукла с дълга коса и аксесоари
108.90  лв.
Промоции Още
Стол-люлка за хранене Sushi Cangaroo
Стол-люлка за хранене Sushi Cangaroo
235.00  лв.
209.00  лв.
Информация
Начини за плащане
Отстъпки, доставка и плащане
За контакти
Банери
Информация относно обработването на лични данни на физически лица
Ваучър за подарък FAQ
За реклама в сайта
Партньорска програма
Информация за програмата
Партньорска програма FAQ
Вход за партньори

Продукти Lanaform

Видеопрограма "Грижи за моето бебе"

Помощ, отстъпки, доставка и плащане Помощ, отстъпки, доставка и плащане

Услуга на САНИМА ТРЕЙД ЕООД - гр.София
Не начисляваме никакви допълнителни такси освен посочените на тази страница.
Адреса на електронна поща, който сте задали при регистрация се използва за изпращане на съобщения свързани с вашата поръчка, молим ви след извършване на поръчка да го проверявате периодично.

Ако не откриете отговор на вашите въпроси тук, моля свържете се с нас и ще получите отговор скоро.

:: Отстъпки
:: Доставка
:: Плащане
:: Отказ от сключения договор (гаранция за връщане) и рекламации
:: За ваучър за подарък
:: Партньорска програма (комисионери)

Отстъпки

Освен обявените отстъпки на специалните предложения, още с първата ви поръчка в магазина участвате в програмата ни за лоялни клиенти и ще получите отстъпките посочени в таблицата.

Програма за лоялни клиенти
Актуалната си отстъпка можете да видите тук или в профила си след като влезете с е-мейл адреса и паролата си.

При пазаруване в магазина ще получите следните отстъпки според общата стойност на поръчките ви за последната година:

Стойност на поръчките
за последната година
  Отстъпка  
300.00  лв. Можете да получите отстъпка 1%  
500.00  лв. Можете да получите отстъпка 2%  
700.00  лв. Можете да получите отстъпка 3%  
1000.00  лв. Можете да получите отстъпка 5%  

*точната стойност на поръчката и отстъпките можете да проверите по време на оформяне на поръчката, като стигнете до потвърждаване на поръчката.

::Горе::


Доставка

Безплатна доставка при поръчка над 50 лв. с куриерско тегло до 50 kg за територията на България.
Поръчката ше бъде доставена от куриер на посочения от Вас адрес или при ваше желание до офис на куриерската фирма.

При поръчки до 50 лв. за територията на България цената на доставката не зависи от теглото на продуктите и е както следва:

За гр.София (в рамките на Околовръстен път) - 3.00 лв.
За страната и гр.София след Околовръстен път - 5.00 лв.

Доставка в чужбина - Ще се свържем с вас за да ви уведомим за цената на доставката, след което ще чакаме вашето потвърждение за да изпълним поръчката.


Срок за доставка

За изпълнение на поръчката на територията на България в зависимост от мястото на доставка ще са ни необходими:

  • За гр.София (в рамките на Околовръстен път) - от 1 до 3 работни дни.
  • За страната и гр.София след Околовръстен път (6000 населени места и гр.София след Околовръстен път) - от 2 до 5 работни дни.

Доставката се извършва в работни дни от 09:00 до 17:30 часа и в Събота до 13:30 часа.

Такса за доставка в определен от вас час за град София е 2,00 лв, за останалите градове доставка в определен час е възможна само след предварителна уговорка. Преди доставката ще получите потвърждение от нас дали посочения от вас час е възможен.

Всяка доставка се застрахова за наша сметка за да се гарантира сигурността й при транспортиране. За да е валидна застраховката е необходимо да проверите състоянието на пратката в присъствието на куриера след като му платите.
Доставките за България се извършват от куриери на СПИДИ и Европът.

::Горе::

Плащане

 

В зависимост от Вашия избор, ще платите доставката с:

  • наложен платеж - ще заплатите сумата на куриера при получаване на стоката;
  • предварително плащане - банков превод, онлайн с национална дебитна карта на БОРИКА или кредитни карти MASTERCARD и VISA чрез ePay.bg. След потвърждаване на наличностите ще ви изпратим e-mail с данните необходими ви за извършване на плащането по един от посочените начини. Моля, не извършвайте плащане преди това.


За да можем да Ви издадем фактура, попълнете Вашите данни по време на оформяне на поръчката в полето Коментар.
Регистрирани сме по Закона за ДДС.
При доставка в чужбина единствения начин на плащане е предварително плащане.

::Горе::

Отказ от сключения договор (гаранция за връщане) и рекламации

Уважаеми клиенти, в срок 14 дни, считано от датата на получаване на стоката от Вас можете да се откажете от сключения договор за покупка на стоки. Молим ви да съхранява получените от нас стоки, тяхното качество и безопасност по време на този срок.
Моля, имайте предвид, че не можете да използвате стоки, които сте получили, преди да решите да се откажете от покупката. Правото на отказ съществува, за да ви позволи да разгледате продукта по същия начин както в магазин, а не за да го използвате безплатно в продължение на 14 дни.
Ако желаете да се откаже от договора, трябва да ни върнете обратно предадените стоки в състоянието, в което сте ги получили, в опаковката, в която нормално се предлагат в търговската мрежа и със съпровождащата ги документация, в противен случай, прекратяването на договора може да ви бъде отказано или става след договаряне на отбив от цената за евентуално намалените потребителски свойства на стоката. Вие отговаряте единствено за намаляване стойността на стоките вследствие на използването им, различно от необходимото за установяване на тяхното естество, характеристики и добро функциониране.
Стоките могат да бъдат върнати с куриер до посочения по-долу адрес.
Ако се откажете от настоящия договор, ние ще ви възстановим всички плащания, които сме получили от вас, включително разходите за доставка (с изключение на допълнителни разходи, свързани с избран от вас начин на доставка, различен от най-евтиния стандартен начин на доставка, предлаган от нас), без неоправдано забавяне и във всички случаи не по-късно от 14 дни считано от датата, на която ни информирате за вашето решение за отказ от настоящия договор. Имаме право да отложим възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно.
Можете да използвате стандартния формуляр за упражняване правото на отказ от договора, но това не е задължително, отказа ви ще бъде зачетен и ако го заявите  по телефон или електронна поща.
Вие трябва да поемете преките разходи по връщане на стоките.
Подаване на уведомления за отказ от договор, връщане на стоки и подаване на жалби можете да извършвате до адрес: САНИМА ТРЕЙД ЕООД, гр.София, ул. „Калиманци” 21, вх. А, тел. 0887463166 или като използвате тази форма.

Правото за отказ от договора не е валидно за:

1. за предоставяне на услуги, при които услугата е предоставена напълно и изпълнението й е започнало с изричното предварително съгласие на потребителя и потвърждение от негова страна, че знае, че ще загуби правото си на отказ, след като договорът бъде изпълнен изцяло от търговеца;
2. за доставка на стоки или услуги, чиято цена зависи от колебанията на финансовия пазар, които не могат да бъдат контролирани от търговеца и които могат да настъпят по време на срока за упражняване правото на отказ;
3. за доставка на стоки, изработени по поръчка на потребителя или съобразно неговите индивидуални изисквания;
4. за доставка на стоки, които поради своето естество могат да влошат качеството си или имат кратък срок на годност;
5. за доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето;
6. за доставка на стоки, които след като са били доставени и поради естество им са се смесили с други стоки, от които не могат да бъдат отделени;
7. за доставка на алкохолни напитки, чиято цена е договорена при сключването на договора за продажба, при които доставката може да бъде извършена в срок не по-рано от 30 дни, считано от сключването на договора, и чиято действителна стойност зависи от колебанията на пазара, които не могат да бъдат контролирани от търговеца;
8. при които потребителят изрично е поискал от търговеца да го посети в дома му с цел извършване на неотложни дейности за ремонт или поддръжка; когато при такова посещение търговецът предоставя и други услуги в допълнение към тези, поискани от потребителя, или достави стоки, различни от резервните части, необходими за извършване на ремонта или на поддръжката, правото на отказ се прилага за тези допълнителни услуги или стоки;
9. за доставка на запечатани звукозаписи или видеозаписи или запечатан компютърен софтуер, които са разпечатани след доставката;
10. за доставка на вестници, периодични издания или списания с изключение на договори за абонамент за доставката на такива издания;
11. сключени по време на публичен търг;
12. за предоставяне на услуги за настаняване, които нямат за цел живеене, транспорт на стоки, отдаване на автомобили под наем, услуги за хранене или предоставяне на услуги, свързани с развлекателни дейности, ако договорът предвижда конкретна дата или срок за изпълнение;
13. за предоставяне на цифрово съдържание, което не се доставя на материален носител, когато изпълнението е започнало с изричното съгласие на потребителя, който е потвърдил, че знае, че по този начин ще загуби правото си на отказ.

 

::Горе::

Продължи

Профил    Количка    Поръчка
Цените са с ДДС
Количка Още
Количката е все още празна
Вход
E-mail адрес

Парола


Регистрация
Помощ
Въпроси за продукти и поръчки
Пишете ни чрез SkypeПишете ни чрез Skype
Кликнете за да ни изпратите писмо.
тел.: 0887463166
Подарък за
Бъдеща майка
Новородено
6 месечно бебе
Първия рожден ден
Други подаръци
Най-купувано
01.Аспиратор патентован за бебешки нос NoseFrida
02.Аеробна видеопрограма за бременни жени и майки "Фитмама"
03.Еднократни гащи за след раждане Canpol
04.Видеопрограма "Грижи за моето бебе"
05.Преходни гащички (за тренировка) Bambino Mio
06.Хигиенни филтри за NoseFrida 20 броя
07.Медицински стягащ клин с цип за след раждане Tonus Elast Rita
08.Предпазител за чекмедже Canpol
09.Mio Care прах за пране - биологично разграждащ се 800 гр.
10.Колан за след раждане с микромасажен ефект Беата
Препоръчваме Още
Колан за след раждане Агата Tonus Elast
Колан за след раждане Агата Tonus Elast
43.90  лв.
Отзиви Още
Мокри кърпички с лавандула Бочко
Обилно влажни и меки с приятна миризма. ..
5 от 5 Звезди!
Информация
Нови статии
Всички статии
За магазина (1)
Промоции
За стоките
Аеробна програма за бременни жени и майки

Посетители
В момента тук сте
 45 гости
 онлайн.

©2003-2019 Санима трейд ЕООД|Powered by osCommerce

Пазарувайте и в: ИЗМЕРИ

Връзки: Видеопрограма"Грижи за моето бебе"|Видеопрограма за бременни жени и майки "Фитмама"
Списание "9 месеца"|Сватбата.org|Фото-Култ| Регистрирани сме в ShopMania - Покупки онлайн|Платформа за ОРС

parfumi.net