Начало

Разширено търсене
Карта 
  Начало » Каталог » Информация относно обработването на лични данни на физически лица Помощ | Профил  |  Количка  |  Поръчка  |  За контакти   
Категории
Производители
Какво ново? Още
Електрическа помпа Comfort + Шишета Natural + контейнери VIA
Електрическа помпа Comfort + Шишета Natural + контейнери VIA
279.00  лв.
Промоции Още
Стол за хранене Mango Cangaroo
Стол за хранене Mango Cangaroo
167.00  лв.
150.00  лв.
Информация
Начини за плащане
Отстъпки, доставка и плащане
За контакти
Банери
Информация относно обработването на лични данни на физически лица
Ваучър за подарък FAQ
За реклама в сайта
Партньорска програма
Информация за програмата
Партньорска програма FAQ
Вход за партньори

Продукти Lanaform

Видеопрограма "Грижи за моето бебе"

Информация относно обработването на лични данни на физически лица Информация относно обработването на лични данни на физически лица

Политика за лични данни

„САНИМА“ ЕООД осъществява своята дейност съгласно Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета от 27 април 2016 година относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни.
„САНИМА“ ЕООД събира и обработва Вашите лични данни на основание чл.6, ал. 1 от Регламент 2016/679 и въз основа на:
o   Ваше изрично получено съгласие като клиент;
o   на изпълнение на задълженията на „САНИМА“ ЕООД по договор с Вас;
o   законово задължение, което се прилага спрямо „САНИМА“ ЕООД;
„САНИМА“ ЕООД събира и обработва личните данни, които Вие ни предоставяте, за целите на изпълнение на задълженията по договора, включително за следните цели - счетоводни и търговски цели, обезпечаване на изпълнение на договора, защита на информационната сигурност.
„САНИМА“ ЕООД спазва следните принципи при обработка на Вашите данни:
o   Законосъобразност, добросъвестност и прозрачност;
o   Съотносимост с целите на обработката и свеждане до минимум на събираните данни;
o   Точност и актуалност на данните;
o   Цялостност и поверителност на обработването на личните Ви данни;
o   Гарантиране на подходящо ниво на сигурност на личните данни.
„САНИМА“ ЕООД може да обработва и съхранява Вашите лични данни с цел защита на следните легитимни интереси – изпълнение на задълженията си към Национална агенция по приходите, Министерство на вътрешните работи и други държавни и общински органи.
„САНИМА“ ЕООД извършва следните операции с Вашите лични данни за следните цели:
o   създаване на профил за използване на услугата - с цел да Ви идентифицира и предостави услугата;
o   обработка на плащане и счетоводно отчитане – с цел осигуряване на възможност за извършване на плащане и водене на счетоводство;
o   обработка на направена поръчка  – с цел приемане на поръчка и доставка на стоката от електронния ни магазин до Вас.
„САНИМА“ ЕООД обработва лични данни на всички посетители – регистрирани потребители и посетители без регистрация, а именно: име, адрес, телефонен номер, електронна поща, IP адрес и др., които се събират с цел идентификация. Обработваме също така и информация с цел извършване на търговска дейност и водене на счетоводство, а също и други данни, необходими за изпълнение на задълженията по договора.
„САНИМА“ ЕООД не събира и не обработва специални (чувствителни) лични данни, отнасящи се до данни, разкриващи расов или етнически произход, политически възгледи, религиозни или философски убеждения или членство в синдикални организации, генетични данни, биометрични данни, данни за здравословно състояние или данни за сексуалния живот или сексуална ориентация.
„САНИМА“ ЕООД съхранява Вашите лични данни, докато разполага с основание за тяхното съхранение. След което „САНИМА“ ЕООД полага необходимите грижи да изтрие и унищожи всички Ваши данни, без ненужно забавяне.

Вашите права при събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни
Право на достъп
Вие имате право да изисквате и получите от „САНИМА“ ЕООД потвърждение дали се обработват лични данни, свързани с Вас.
Вие имате право да получите достъп до Вашите данни, както и до информацията, отнасяща се до събирането, обработването и съхранението на личните Ви данни.
„САНИМА“ ЕООД Ви предоставя при поискване, копие от обработваните Ви лични данни в електронна или друга подходяща форма.
Право на коригиране или попълване
Вие имате право да поискате от „САНИМА“ ЕООД да коригира неточните Ваши лични данни и да попълни непълните Ваши лични данни.Регистрираните потребители на сайта могат сами да коригират данните си на следния линк след въвеждане на потребителско име и парола: http://family-bg.com/login.php
Право на изтриване (правото да бъдете забравени)
Вие имате право да поискате от „САНИМА“ ЕООД изтриване на свързаните с Вас лични данни, а „САНИМА“ЕООД има задължението да ги изтрие без ненужно забавяне, когато е налице някое от посочените по долу основания:
o   личните данни повече не са необходимите за целите, за които са били събрани или обработвани;
o   Вие оттеглите своето съгласие, ако обработката на личните данни е базирана на съгласие, и няма друго правно основание за обработването;
o   личните Ви данни са били обработвани незаконосъобразно;
o   личните данни трябва да бъдат изтрити с цел спазване на правно задължение по правото на ЕС или правото на държава-членка, което се прилага спрямо Администратора;
„САНИМА“ ЕООД не е длъжен да изтрие Вашите лични данни, ако ги съхранява и обработва:
o   за спазване на правно задължение, което изисква обработване, предвидено в правото на ЕС или правото на държавата членка, което се прилага спрямо „САНИМА“ ЕООД;
o   по причини от обществен интерес в областта на общественото здраве;
o   за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.
Право на ограничаване на обработването
Вие имате право да изискате от „САНИМА“ ЕООД да ограничи обработване на свързаните с Вас данни, когато:
o   обработването е неправомерно, но Вие не желаете личните данни да бъдат изтрити, а само използването им да бъде ограничено;
o   „САНИМА“ ЕООД не се нуждае повече от личните данни за целите на обработването, но Вие ги изисквате за установяването, упражняването или защитата на свои правни претенции;
o   оспорите точността на личните данни, за срок, който позволява на „САНИМА“ ЕООД да провери точността на личните данни;
o   възразили сте срещу обработването в очакване на проверка дали законните основания на „САНИМА“ ЕООД имат преимущество пред Вашите интереси.
Право на преносимост на данни
Ако сте дали съгласие за обработване на Вашите лични данни или обработването е необходимо за изпълнението на договора с „САНИМА“ ЕООД, или ако данните Ви се обработват по автоматизиран начин, Вие можете, след като се легитимирате пред „САНИМА“ ЕООД:
o   да поискате от „САНИМА“ ЕООД да Ви предостави Вашите лични данни в четим формат и да ги прехвърлите към друг администратор;
o   да поискате от „САНИМА“ ЕООД пряко да прехвърли Вашите лични данни към посочен от Вас администратор, когато това е технически осъществимо.
Право на възражение срещу обработването
Вие можете да възразите по всяко време срещу обработване на личните Ви данни от „САНИМА“ ЕООД, ако данните се обработват въз основа на едно от следните основания:
•    обработването на данни за целите на директен маркетинг;
•    обработването на данни за целите на профилиране.
„САНИМА“  ЕООД прекратява обработването на личните данни, освен ако не докаже, че съществуват убедителни законови основания за неговото продължаване, които имат предимство пред интересите, правата и свободите на субекта на данни, или за установяването, упражняването или защитата на правни претенции.
 
Вашите права при нарушение на сигурността на личните Ви данни
Ако “САНИМА“  ЕООД установи нарушение на сигурността на личните Ви данни, което може да породи висок риск за Вашите права и свободи, ще бъдете уведомени без ненужно забавяне за нарушението, както и за мерките, които са предприети или предстои да бъдат предприети.
“САНИМА“  ЕООДне е длъжен да Ви уведомява, ако са предприети подходящи технически и организационни мерки за защита по отношение на данните, засегнати от нарушението на сигурността или са взети впоследствие мерки, които гарантират, че нарушението няма да доведе до висок риск за правата Ви.
Право на защита
Имате право да подадете жалба по отношение на обработката на Вашите лични данни в съответния контролен орган или да обжалвате по съдебен ред.
 
Предоставяне на личните Ви данни на трети лица
“САНИМА“  ЕООД може по собствена преценка да предава част или всички Ваши лични данни на обработващи лични данниза изпълнението на целите за обработване при спазване на изискванията на Регламент (ЕС) 2016/679.
“САНИМА“  ЕООД не дава право на използване, не продава, не разкрива и не споделя лични данни за Вас с други лица или с несвързани компании, освен когато това се налага с цел да Ви се предоставят заявените от Вас услуги и когато Вие сте предоставили разрешение.
Настоящата политика за защита на личните данни важи само за сайта, управляван и притежаван от “САНИМА“  ЕООД. Тя не важи за линковете към други уебсайтове и за данните, събирани от трети страни, които управляват други сайтове и използват „бисквитки“ на тях.
За целите на обработване на личните Ви данни и предоставяне на услугите, “САНИМА“  ЕООД може да предостави данните на доверени партньори, които работят по възлагане от страна на “САНИМА“  ЕООД въз основа на договорни отношения и по силата на конфиденциални споразумения. Тези компании могат да използват такава информация, за да има възможност САНИМА ЕООД да доставя реклама на клиентите си. Тези компании нямат право самостоятелно да споделят тази информация.
Ако не искате САНИМА ЕООД да изпраща информация към някой от доверените си партньори, може да оттеглите вашето съгласие ТУК.
 
Мерки за сигурност и защита
САНИМА ЕООД предприема технически и организационни мерки за сигурност, за да защити администрираните от нас данни от манипулации, загуба, унищожаване и достъп от страна на неоправомощени лица. Нашите мерки за сигурност се усъвършенстват постоянно в съответствие с технологичното развитие.
САНИМА ЕООД използва технически средства за защита на личните данни от придобиване или видоизменение от неупълномощени лица, сред които:
А) SSL сертификат за сигурност, който криптира връзката между сайта и крайното устройство.
Б) Защита на базата данни от неправомерен достъп.
В) Антивирусни програми и програми за защита от неоторизиран достъп.
Г) Защита на клиентските профили с потребителско име и парола.

Контакти на надзорен орган и длъжностно лице по защита на личните данни:
Наименование на администратор на лични данни:
„САНИМА‘ ЕООД
Седалище и адрес на управление: гр. София, р-н Студентски, бл.6,  ап 4а
Телефон: 0887463166
Електронна поща: mail@family-bg.com
Наименование на надзорния орган:
Комисия за защита на личните данни
Адрес за кореспонденция: гр. София 1592, бул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2
Телефон:  02/91-53-518
Интернет страница: www.cpdp.bg





Продължи

Профил    Количка    Поръчка
Цените са с ДДС
Количка Още
Количката е все още празна
Вход
E-mail адрес

Парола


Регистрация
Помощ
Въпроси за продукти и поръчки
Пишете ни чрез SkypeПишете ни чрез Skype
Кликнете за да ни изпратите писмо.
тел.: 0887463166
Подарък за
Бъдеща майка
Новородено
6 месечно бебе
Първия рожден ден
Други подаръци
Най-купувано
01.Аспиратор патентован за бебешки нос NoseFrida
02.Аеробна видеопрограма за бременни жени и майки "Фитмама"
03.Еднократни гащи за след раждане Canpol
04.Видеопрограма "Грижи за моето бебе"
05.Преходни гащички (за тренировка) Bambino Mio
06.Хигиенни филтри за NoseFrida 20 броя
07.Медицински стягащ клин с цип за след раждане Tonus Elast Rita
08.Предпазител за чекмедже Canpol
09.Mio Care прах за пране - биологично разграждащ се 800 гр.
10.Колан за след раждане с микромасажен ефект Беата
Препоръчваме Още
Аспиратор за нос за прахосмукачка Nosy Baby
Аспиратор за нос за прахосмукачка Nosy Baby
17.80  лв.
Отзиви Още
Кънки Nina S    Мони                 Byo
Страхотен продукт! Зарадвах дъщеря си. ..
5 от 5 Звезди!
Информация
Нови статии
Всички статии
За магазина (1)
Промоции
За стоките
Аеробна програма за бременни жени и майки

Посетители
В момента тук сте
 30 гости и
 1 клиент
(palmabrandon)
 онлайн.

©2003-2018 Санима трейд ЕООД|Powered by osCommerce

Пазарувайте и в: ИЗМЕРИ

Връзки: Видеопрограма"Грижи за моето бебе"|Видеопрограма за бременни жени и майки "Фитмама"
Списание "9 месеца"|Сватбата.org|Фото-Култ| Регистрирани сме в ShopMania - Покупки онлайн|Платформа за ОРС